1996 Η εταιρία έκανε τα πρώτα τα της βήματα πριν από 25 χρόνια με το αρχικό εργαστήριο μας στην Άνω Τούμπα. Σε ένα κατάστημα λίγων τετραγωνικών μέτρων, ο Γεώργιος Σαρακινός ξεκινούσε μια επιχείρηση με τα ελάχιστα μέσα που διέθετε τότε, κάποιες βασικές μηχανές και πολύ διάθεση για δουλεία.


2000 Μεταφορά σε πιο άνετο χώρο στην Κάτω Τούμπα, προσθήκη μηχανών και βελτίωση της ποιότητας, βάση των απαιτήσεων της εποχής. Στην ομάδα έρχεται να προστεθεί ο δεύτερος αδερφός ο Ευρύμαχος Σαρακινός και μια πρώτη ψηφιοποίηση της επιχείρησης που έμπαινε στον 21ο αιώνα.


2002 Ανοίγει το πρώτο μας πρατήριο στην Αφεντούλη. Ο πρώτος μας εκθεσιακός χώρος για μια αλλαγή στην κατεύθυνση της παραγωγής. Πλέον έχουμε έτοιμα προϊόντα στο ράφι ανά πάσα στιγμή και όχι μόνον βάση παραγγελιών. Νέα, πιο σύγχρονα, μηχανήματα προστίθενται στην παραγωγή για την κάλυψη των αναγκών.


2005 Μεταφορά στο νέο πρατήριο όπου και θα μας βρείτε πλέον στην Κ. Κρυστάλλη 3. Μεγαλύτερος χώρος, με συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία. Ενδυνάμωση εξαγωγών προς Κύπρο και Βαλκανικές χώρες πρωτίστως. Διεύρυνση του πελατολογίου προς διάφορους συγγενείς κλάδους.